vineri, 15 iunie 2012

Tagliatelle with chicken and tomato sauce


Ingrediente 4 persoane:
500g piept de pui dezosat
300g tagliatelle
400g rosii in conserva
1 ceapa mare alba
2 tije telina
3-4 catei de usturoi
ulei de masline
1/2 lingurita rozmarin uscat
50 g unt
1 foaie dafin
1 lingura zahar

Pieptul de pui se taie fasii, dupa care se caleste in unt si 2 linguri ulei de masline. Dupa ce s-a rumenit, se scot si se tin la cald. In untul ramas (daca este nevoie mai adaugati ulei de masline), caliti ceapa taiata marunt, telina taiata subtire si usturoiul pisat (aveti grija sa nu se arda usturoiul).  Adaugati rosiile ,foaia de dafin si rozmarinul. Lasati sa fiarba la foc mic.
Intre timp, fierbeti tagliatelle dupa instructiunile de pe ambalaj.
Cand este aproape gata sosul, adaugati zaharul si pieptul de pui. Mai lasati pe foc 5 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu