vineri, 11 mai 2012

Chicken +lemon+garlic and corn cakes


Ingrediente pentru 2 persoane:
2 bucati piept de pui (eu am folosit piept de curcan)
4 catei de usturoi
1 lamaie (sucul)
unt
ulei de masline

Corn cakes:
1 conserva porumb (200g)
350g carofi
1/2 ardei rosu
1 ceapa rosie mica
unt

Taiati pieptul de pui fasii lungi si puneti bucatiile la prajit in putin unt si ulei de masline. Cand incepe se se rumeneasca, adaugati usturoiul tocat marunt, iar dupa cateva minute puneti  sucul de lamaie.

Pentru corn cakes : se taie cartofii si se pun la fiert, dupa care se piseaza (ca pentru pireu,dar fara unt si lapte) si se lasa la racit. Ceapa si ardeii se toaca marunt si se calesc in putin unt. Porumbul se spala si se scurge, apoi se amesteca toate ingredientele intr-un bol. Modelati chiftelute din compozitie (puteti sa le dati prin foarte putina faina)

 si apoi le prajiti in unt cate 3 minute pe fiecare parte.

Puteti sa le serviti simplu sau cu tzatziki

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu