Ingrediente
1 ceapa
100 ml vin alb
300 ml apa
4 pulpe intregi
300 ml apa
300 g cartofi taiati si fierti ca pentru pireu
150 g unt
115 g faina
1 legatura de patrunjel
300 ml smantana
Ceapa taiata se caleste in putin unt,se adauga pulpele taiate in 2,vinul si apa(daca aveti supa de pui,puteti sa folositi in loc de apa).
Lasati pe foc pentru 30 de minute,dupa care scoateti carnea,o dezosati si o taiati in bucati mai mici.
Sosul rezultat se mai tine pe foc pana scade,dupa care se adauga smantana si carnea.
Se toarna totul intr-un vas termorezistent.
Cartofii se amesteca cu faina,untul,verdeata si cu 50 ml de apa; dupa care se formeaza galuste si se aseaza peste compozitia din tava.
ca si garnitura am calit fasole verde (congelata) in unt si cu 1 catel de usturoi.
pare super gustos. o sa incerc si eu sambata reteta.
RăspundețiȘtergereOlgutza
chiar are un gust deosebit.
RăspundețiȘtergere