vineri, 15 iunie 2012

Lemon drizzle cupcakes


Ingrediente (12 cupcakes medii)
2 lamai
150 g unt nesarat
200g zahar
3 oua
150 g faina
1/2 lingurita praf de copt
50 g fulgi de migdale (macinate)

Taiati coaja celor 2 lamai in felii foarte subtiri (eu am folosit "minunatia" asta mica :D, dar daca nu aveti, decojiti lamaia si apoi taiati feliute f subtiri cu un cutit ascutit bine)

 si puneti-le intr-un vas mic cu apa (cat sa le acopere) dupa care fierbeti la foc mic 15 minute. Eu am pus si o lingura de zahar in apa. Cand sunt gata, scurgeti apa si lasati sa se raceasca.
Stoarceti lamaile.
Mixati untul si ouale intr-un bol, dupa care adaugati toate ingredientele uscate. Impartiti compozitia in muffins cases, presarati coaja de lamaie peste fiecare

 si dati la cuptorul preincalzit pentru 20-30 de minute.
 Cand sunt gata, stopiti cu sucul de lamaie (cat sunt inca calde) si presarati cu zahar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu