luni, 30 ianuarie 2012

Pinwheels



Ingrediente:
175g unt
300g zahar (eu am pus doar 200g)
1 ou batut
350g faina
25g ciocolata topita si racita
coaja rasa de la o portocala/lamaie

Se freaca bine untul cu zahar,sa adauga oul batut (nu il puneti tot odata,turnati cate putin si amestecati bine).

Se incorporeaza faina si se framanta bine (aluatul nu trebuie sa se lipeasca de degete).
Se imparte aluatul in 2. In prima parte puneti ciocolata (topita si racita), iar in a2-a,puneti coaja de portocala.


Intindeti primul aluat pe o suprafata de sticla. Al 2-lea aluat trebuie sa aiba aproximativ aceeasi dimensiune cu primul. Potriviti aluatul unul peste celalat,dupa care rulati strans si dati la cuptor pentru 1 ora.

Aluatul se taie felii subtiri. Asezati biscuitii in 2 tavi unse si tapetate cu hartie de copt. Se dau la cuptor pentru 10-12 minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu