sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Chocolate Pudding


Ingrediente:
200g unt
100 g zahar
40g faina
4 oua

Se tapeteaza formele cu unt si cu faina,dupa care se pun la congelator
Untul,ciocolata si zaharul se topesc la bain marie.Se ia vasul de pe foc si se incorporeaza pe rand ouale,apoi faina.Se imparte compozitia in forme (cam un deget sa ramana gol,pentru ca v-a creste in cuptor).


 Se acopera formele cu folie si se lasa in congelator pentru 2-3 ore,dupa care se dau la cuptor (asa congelata,dar fara folie).
(asa ar trebuii sa arate cand e gata)

Se lasa la foc potrivit pentru 12-15 minute. Se rastoarna frumos pe farfurie si se serveste cald.

Eu am avut formele prea mari si nu mi-am dat seama ca se vor "sparge" cand le rastorn pe farfurie (cel mai bine ar fi sa nu aveti mai mult de un deget goala forma). In final,este un desert deosebit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu