duminică, 11 decembrie 2011

Copanele si aripioare in fulgi de porumb





- copanele de pui + aripioare
- 2 linguri miere
- 2 linguri mustar
- 1 lingurita boia dulce
- sare, piper
- 2 oua
- 2 linguri amidon din cartofi
- 50 g. cornflakes (fulgi de porumb)
- 100 g. susan

Se spala pulpele de pui cu apa rece si se sterg cu un prosop de bucatarie.
Se amesteca intr-un castronel mierea, mustarul si boiaua. Se sareaza si se pipereaza. Carnea se unge cu acest amestec. Se lasa, apoi, la rece cca. 2 ore. Ouale se amesteca cu amidonul.Se toaca marunt fulgii de porumb
S amesteca susanul cu fulgii zdrobiti de porumb.Se da carnea mai intai prin ou si apoi prin compozitia cu fulgi de porumb.In final, se aseaza intr-o forma rezistenta la foc, unsa usor cu unt: Se prajesc in cuptor timp de cca. 40 de minute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu