duminică, 8 aprilie 2012

Drob de pui



Ingrediente:
400g ficat de pui
600g carne de pui (eu am folosit pulpe)
1 ceapa mare
4 oua
~1/2 pachet de unt
patrunjel verde
usturoi (daca vreti/ cat va place)

Ficatul de pui se prajeste putin in unt (pana isi schimba culoarea,dar nu mai mult de 5 minunte). Macinati carnea de pui si apoi ficatul racit. Caliti ceapa in putin unt, dupa care amestecati toate ingredientele (carnea, ficatul, ceapa, ouale, 50 g unt si patrunjelul verde).Eu nu am pus usturoi deloc pentru ca...am uitat :D. Ungeti o forma de chec cu unt si asezati compozitia. Daca vreti, puneti jumatate din compozitia de carne, asezati cateva oua fierte si acoperiti cu restul de amestec. Dati la cuptor pentru 30-40  de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu